hits

Unødvendig innkjøp

 

Hei dere!

 

Jeg tok meg en liten bloggpause i helgen, noe jeg følte jeg trengte og det var kjempegodt med et par dager fri fra å måtte skrive noe og ta bilder. Nå er jeg altså tilbake og skal fortelle dere om mine unødvendige innkjøp. Jeg er en slik person som bare kjøper ting uten å tenke på om de noen gang blir brukt. 60% av klesskapet mitt er sikkert fra London i fjor og nesten alle klærne fra London er ubrukte. Jeg ble så shoppinggal der at jeg bokstavelig talt rev med meg en dunge klær og sprang i kassen og ferdig i den butiiken, ny butikk neste. Det tok liksom aldri stopp før jeg hadde brukt en stor sum på ting jeg ikke har brukt. Slik er det med det meste jeg kjøper haha. 

Derfor har jeg nå bestemt meg for å spørre meg selv hver gang jeg skal kjøpe noe, trenger jeg dette? Kommer jeg til å bruke det? Er det egentlig fint?

Jeg gjorde forresten et unødvendig kjøp i helgen, eller det var på en måte nødvendig. Jeg hadde "mistet" (rettere sagt forglemt) IPhone 5 ørepoppene mine et eller annet sted. Jeg har spesielle ører så jeg kan ikke bruke andre høretelefoner enn slike og de med sånn gummi på tuppen. Siden jeg ville ha IPhone 5 øreproppene fikk jeg det og da jeg kom hjem fant jeg mine gamle i en jakke jeg hadde brukt på Fredagen. Er ikke det bare typisk?

 
Gjør du ofte unødvendige innkjøp?

 

- Alexander                                                                                                  

 

6 kommentarer Skjul

Aurora Nessa

02.06.2014 kl.17:02

alt for ofte! hahah..
Alexander Jakobsen

02.06.2014 kl.17:06

Aurora Nessa: Så bra vi er flere haha XD
Miriam

02.06.2014 kl.18:39

Jeg gjør det hver gang jeg gjør et innkjøp :(
Alexander Jakobsen

02.06.2014 kl.23:06

Miriam: kjenner meg igjen :/
Vilde

02.06.2014 kl.23:10

Haha, huff, typisk! Men da har du ihvertfall hvis du mister de igjen :) Jeg har to sykker - det ene paret i sekken, og de andre i PCen. Såå... Kanskje det ikke var så unødvendig allikevel? :D
Alexander Jakobsen

02.06.2014 kl.23:12

Vilde: den var lur. Jeg har ikke tenkt så langt haha. Takk ;)

Skriv en ny kommentar