hits

Back at it

Follow my blog with Bloglovin

 

Hei igjen kjære lesere!

Da var jeg enda en gang tilbake og nå har jeg fått så mye mer energi til å blogge, det er så sykt lenge siden og jeg digget den perioden jeg var svært aktiv og sånt. Jeg har gjort så utrolig mye nå i det siste siden mitt siste blogginnlegg og den nye hverdagen min nå er så utrolig spennende. I slutten av September gjorde jeg noe utrolig spennende skjønner dere, jeg dro nemlig inn i militæret. Jeg har hatt veldig lyst til dette veldig lenge og har gledet meg siden jeg fikk tildelt plassen min. Jeg er nemlig inne i Luftforsvaret på Ørland akkurat nå, mer om dette kommer jeg til å fortelle litt mer om i et senere blogginnlegg. Nå når det nærmer seg jul (noe jeg gleder meg utrolig til) er det på tide å komme seg hjem. Heldig som jeg er har jeg fri både på julaften og nyttårsaften. Det er utrolig digg for meg fordi da får jeg tid til både familien og vennene mine, i tillegg til at vi har 2 "reunion" fester hvor vi er rundt 30-40 stk fra de ulike klassene på VGS som møtes. Vi som er et par stykker fra hver klasse som samles sammen og feirer andre juledag og nyttårsaften sammen, det blir utrolig hyggelig å se alle vennene mine igjen, elsk.

 Dagene her i militæret er utrolig hektiske men jeg skal likevell klare å opprettholde aktivitet på denne bloggen ettersom det er noe jeg er svært glad i og digger å gjøre. 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Bilde lånt fra forsvarets egne nettsider

Nå har jeg også fått et helt nytt design og det er med på å gi meg mer motivasjon til å blogge, jeg får mye mer motivasjon og sånt nå når bloggen er mer stilren, ryddig og pen. Det hjelper utrolig mye på motivasjonen folkens!

 

 

Har du eller kjenner du noen som har vært i forsvaret?


 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

16.12.2016 kl.18:35

Jeg håper du får en fin helg :-)
Alexander Jakobsen

17.12.2016 kl.19:12

Victoria Larsen: Jo takk det samme til deg også :D

Skriv en ny kommentar