hits

Spontane innkjøp

Hei igjen dere!

Tenkte jeg skulle vise dere mitt nyeste og siste innkjøp, jeg har leeenge tenkt å skaffe meg et nytt speilreflekskamera slik at jeg skulle kunne ta finere bilder og ha mulighet til å videoblogge for dere og lage ulike videoer dere ønsker. Tidligere har jeg brukt et Nikon kamera som jeg for så altfor lenge vokste fra og siden den gang har jeg lett og lett etter det perfekte kameraet for meg. Valget falt lett på denne ettersom jeg vet mange bloggere som poster fine bilder bruker denne, svært mange youtubere bruker dette osv. Jeg kommer til å bruke det til stillbilder og videoblogging noe dette er perfekt for. Selv har jeg ikke får testet videmoduset enda ettersom jeg venter på å få skaffet meg et ringlys, mikrofon og kamerastativ. Dette koster jo absolutt en del, men jeg vet at når jeg får det i gang og får se resultatet blir det 100% verdt det!

Selve kamerat var absolutt et spontant innkjøp, jeg skulle egentlig bare med en venninne på butikken for å sjekke hvordan kameraet faktisk var i bruk og om det var like bra som alle på nettet sier. Mannen i butikken var svært hyggelig og på grunn av at det ikke var noe batteri i kameraet som stod til utstilling slik at jeg kunne prøve det før jeg kjøpte et nytt, skulle jeg få bytte mitt nye kamera inn dersom jeg ikke var fornøyd. Dermed kjørte jeg på og brente av en god del penger der og da. men akkurat nå angrer jeg ikke et sekund. Samtidig med kameraet skaffet jeg også forsikring til det, noe jeg virkelig trenger siden jeg er mye og farter rundt. Jeg gleder meg også til å få det resterende jeg trenger til å begynne å lage videoer, vet dere har spurt tidligere om jeg kunne lage ulike videoer og det skal jeg gjøre når jeg har alt klart i mitt lille "studio".

 

 

Dette kameraet er bare så elsk, og nå koser jeg meg virkelig når jeg tar bilder i forhold til før! Uansett tror jeg at jeg må skaffe meg enda et kamera, men denne gang blir det et kompakt kamera (Canon PowerShot G7 X) som jeg har hørt skal være perfekt til vlogging. Jeg trenger dette ettersom jeg ikke alltid orker å gå rundt med et speilreflekskamera hvor enn jeg går. Jeg gleder meg virkelig til å komme ordentlig i gang og håper dere vil følge med også!

 

 

Har du et speilreflekskamera? Hvilket er din favoritt? Har du prøvd PowerShot G7 X?

 

 

7 kommentarer Skjul

Josefine Fevang

22.10.2017 kl.21:46

Ganske spensti kamera det der. Har selv kikka på det. Men må spares litt penger først.
Alexander Jakobsen

31.10.2017 kl.16:17

Josefine Fevang: Ja jeg er veldig fornøyd med det :D
Camilla Heindorf

23.10.2017 kl.23:13

Stilig kamera.

Jeg har tenkt å kanskje få tak i ett nytt kamera selv..
Alexander Jakobsen

31.10.2017 kl.16:17

Camilla Heindorf: Jeg kan trygt anbefale dette :)
Alejaks #fannr1

27.10.2017 kl.13:42

Kult kamera, satser på at du kan ha vlogmas her på bloggen. Hadde vært veldig kult om du hadde det. XOXO dine største fans<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<33<3 iluuuuu
Alexander Jakobsen

31.10.2017 kl.16:17

Alejaks #fannr1: Tusen takk for det :)
Camilla Heindorf

07.11.2017 kl.00:11

Så kult. :D

Skriv en ny kommentar