hits

Lately trough my phone

Hei dere! Tenkte jeg skulle lage et lite "lately trough my phone" innlegg for dere. Legger bare med en del bilder fra de siste ukene som er gått slik at dere får et litt større innblikk i meg som person. Håper dere liker det og jeg har noen planer fremover for bloggen jeg tror dere vil like. Følg gjerne med på det ♥   Hva synes du om slike innlegg som dette? Er det noe du vil ha mer av?  

New Gucci

Hei igjen dere! I overgår startet jeg på skolen igjen etter en lang og fin ferie, det har bare vært så uendelig godt å faktisk kunne slappe av og nyte tiden med venner og slikt uten å tenke at "Åneei, nå må jeg hjem for å jobbe mer med skole" for en liten stund. Jeg var hjemme i nord-Norge hele ferien og helgen nå var jeg i Oslo. Jeg dro til Oslo på fredagen og ble til lørdag, dette fordi jeg skulle ut med flere av de jeg var sammen med i militæret for å feire at det nemlig var deres tur å dimme. Det var alt i alt en utrolig helg og jeg klarte jo selvfølgelig å snike inn en kjapp "shoppetur" som endte med denne nydelige t-skjorten fra Gucci. Jeg har seriøst siklet etter denne i opptil et halvt år nå og stått på venteliste utrolig lenge, og plutselig var den bare i butikken da jeg stakk innom. Dermed måtte jeg bare kjøpe den og jeg angrer ikke i det hele tatt, det er legit den nye favoritt t-skjorten min nå!   Hvordan har din ferie vært? Hva syns du om t-skjorten...

Relax

Hei dere! I det siste har jeg bare fått så dilla på rolig musikk med mye mening i, jeg blir nemlig lost i slike sanger fordi noen gang hjelper de meg med å samle tankene og bare slappe av litt. Tenkte å legge til noen av dem under her slik at dere også kan få høre, kanskje du finner noe du liker? Mange av sangene her er gamle og mange er nyere også. Vet dette kan oppfattes som melankolsk, men sanger med dype budskap og mening er bare så elsk å høre på!     Hva syns du om disse sangene? Ønsker dere flere "sangtips"-innlegg?