Canada Goose PBI Expedition Parka

Hei kjære lesere!

som dere leste på mitt forrige innlegg ved de bildene av jakkene jeg prøvde i går så sto det at jeg skulle få meg en Canada Goose! det er nå jort! wiii hehe gleder meg til å få den!

Jeg får den fra ski.follestad.no. (bildet under)! Jeg har letet i over et halvt år nå etter den jakken i akuratt min størrelse (som jeg trodde var S) helt til jeg fant ut for 2 dager siden at jeg burde ha M fordi S er for liten! En vennine av meg ga meg linken til siden og hun håpet de hadde jakken der, det gjorde jeg og forsåvidt. 

Jakken hadde de ikke i nettbutikken men jeg sendte dem en mail hvor de var og er veldig hjelpsomme, jeg kontaktet dem altså og fikk vite at de hadde PBI-en i butikken så jeg slo til. Grunnen til at jeg sendte dem en mail angående jakken var fordi jeg så jakken (den lyse blå) på “mann”-kanppen på siden deres. Det var det som gjorde at jeg til slutt nå endte opp med jakken! 

Det er med hånden på hjertet at jeg anbefaler dere som skal kjøpe dere canada goose om å bruke denne siden! de er fantastisk hjelpsomme og ordner alt for deg om du har noen spørsmål eller trenger hjelp! Det er virkelig hva du kan kalle en serviceinnstilt forhandler 🙂

Noen av dere vill kansje se et bilde av jakken også! se på bildet under 😀

Jeg angrer ikke et sekund på den jakken der! Noen av dere vill kanskje være mot meg og mine valg nå men saken er den at det er mine valg, jeg står for det jeg gjør og jeg må leve med det! så gidder ikke barnslige mennesker som kommer og skal hate meg fordi jeg har Canada Goose! Jeg er fornøy! ferdig med det!

Kommer til å holde dere oppdatert på når jeg får jakken og hvordan den ser ut på meg 🙂 så følg med!

Blogges 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg