Misfornøyd

 

Hei dere!

Som jeg skrev her på bloggen for en stund siden har jeg fått meg en Daniel Wellington, den kom i posten til meg i går og jeg var veldig fornøyd og tok masse bilder som jeg skulle legge ut her på bloggen!

Jeg var som sagt kjempefornøyd og tenkte at denne var veldig fin og jeg begynte å tenke på hva jeg skulle ha på meg som passet til den. Da jeg gjorde lekser og så på tv tenkte jeg, “kanskje jeg skal brukte tøy armbåndet og ikke lær armbåndet”. Derfor bestemte jeg meg for å prøve å skifte armbåndene med den lille nålen jeg fikk med klokken! Jeg var selvfølgelig redd for å ødelegge klokken den første dagen jeg fikk den og så mange filmer på YouTube om hvordan man skifter armbånd. Da jeg følte jeg hadde lært meg dette begynte jeg, den ene siden gikk helt fint og stangen datt ut med en gang, da det var den andre kom den ikke ut. Først tok jeg den medfølgende nålen i og det virket ikke, den andre gangen jeg gjorde det virket det men da var stangen/”spring”-en ødelagt. Mekanismen funket ikke lengre så den har ingen mekanisme til å kunne feste seg på klokken igjen! Slik skal det ikke være så jeg ble svært misfornøyd og derfor har jeg bestemt meg for å klage!

Og dersom de mener de ikke kan gjøre noe med dette og at jeg må betale ekstra for å fikse dette klikker jeg og jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra dem igjen hvis de mener det!

 

Har noe lignende skjedd med deg? eller med andre produkter?

 

– Alexander                                                                                                                                                    

 

32 kommentarer

Siste innlegg