Få vakker hud med Derma roller

 

For ikke så lenge siden kom det en pakke i posten til meg fra Swiss Clinic (Ikke sponset) som jeg hadde ventet på. Jeg var veldig ivrig i å prøve den og det gjorde jeg første dagen jeg fikk den. Swiss Clinic Derma Roller er en “roller” med 540 pigger på som man kan bruke for å for eksempel redusere arr etter kviser, cellulitter, strekkmerker, rynkete hud med mer.

Jeg bruker dette produktet for å prøve å bli kvitt arrene jeg har i ansiktet mitt som ble forårsaket av kviser for en stund siden. Jeg synes arrene er utrolig ubehagelige, ekle og stygge så å finne dette produktet på nettet ga meg et håp i å kunne få det bedre med meg selv og huden min. Dette er en behandling som skal foregå over tid, om jeg merker forskjell og kanskje blir kvitt arrene etter en stund kommer jeg til å fortelle dere senere + før/etter bilder!

Disse produktene er veldig anbefalt fra andre bloggere og ikkebloggere så om du sliter med cellulitter, arr eller lignende skader det ikke å prøve! Den pakken jeg har som heter Swiss Skin Reval koster egentlig 1290,- men det er rabatt så nå koster den 799,-

 

Har du prøvd en slik?

 

– Alexander                                                                                                                                                                    

 

6 kommentarer

Siste innlegg