Det var verdt det

 

Hei igjen dere!

Livet går videre uansett hvor hardt det er, man må på skole, man må på jobb, man må være i aktivitet. Hvis ikke er alt som blir igjen av deg et tomt skall. Takk for alle de fine meldingene jeg har fått fra alle og enhver, det er så utrolig koselig og rørende å se at så mange bryr seg og spesielt personer jeg aldri har snakket med. Og det er vedlig fint å se at noe som betyr noe for meg kan bety noe for dere også. Nok om det!

Dagen i går var fin. Jeg kom hjem fra skole og hadde stor trang for å dra på graven til pappaen min, desverre var min mor ikke hjemme i går side hun måtte reise på møte. Jeg var hjemme alene og fant ut at den eneste måten jeg kunne besøke ham på var å ta bena fatt. Jeg la bak med 17,2 kilometer på 1 time og 33 minutter i sterk vind, regn, sludd og hagl. Om det var vært det? Uten tvil. Jeg satt på kirkegården i en time bare for å føle omgivelsene, for å være sammen med ham. Omsider ble jeg hentet av noen venner og kjørt hjem, jeg var dessverre ikke i stand til å komme meg hjem etter diverse.

Da jeg kom hjem lagde jeg en liten overraskelse til meg selv. Jeg endte opp med jordbær dekket med sjokolade, det var utrolig godt men mettende. Det er garantert ikke lenge til jeg lager igjen.

Håper du hadde en fin dag i går!

 

– Alexander                                                                                                                                                     

 

2 kommentarer

Siste innlegg