Beauty house Oslo

// IKKE sponset //

Hei igjen dere!

For et par uker siden bestemte jeg meg for å prøve tannbleking hos en salong, jeg har tidligere prøvd ut to typer hjemmebleking. Disse to typene jeg har prøvd har fungert helt greit for meg, tror kanskje jeg kommer til å skrive litt om disse to typene etterhvert på denne bloggen. Men tilbake til poenget, jeg sjekket litt rundt og bestemte meg for å dra til en annen salong enn den jeg vanligvis bruker til andre ting. Jeg endte da opp hos Beauty House etter å tidligere ha lest mye bra og fått flere anbefalinger om dem. Greia var den at jeg av en eller annen grunn hadde skrevet meg opp på nyhetsbrev-listen deres, dermed fikk jeg en mail fra dem om at de nå nylig skulle åpne en salong. Det var det som på en måte fikk meg til å bare kjøre på med en gang, jeg har lenge tenkt at dette er noe jeg skulle prøve ut en gang. Det har lissom aldri blitt noe av før nå, rett og slett fordi jeg er en lat person, det er flaut å si. Men da jeg fikk mail av dem tenkte jeg som sagt at det bare er å hive seg ut i det, det ville skjedd en eller annen gang uansett.

Greia er den at jeg aldri har hatt noen form for brune tenner, folk har faktisk spurt meg lenge før jeg prøvde noen som helst form for tannbleking om jeg brukte å bleke tennene hos noen salong og om jeg kunne anbefale noe. Ettersom jeg aldri har gjort noe slikt har jeg bare ledd det av meg, tatt det som et komplement og bare sagt at det er noe jeg ikke har noen kunnskap om. Jeg tror jeg begynte med hjemmebleking rundt sommeren 2016, bare for å prøve lissom. Etterhvert som jeg prøvde det og tennene ble litt hvitere enn hva de var ble jeg litt hekta. Men nå sporer jeg av enda en gang her, haha lol typisk meg.

Som dere sikkert har forstått dro jeg til Beauty House Pilestredet tirsdag forrige uke, jeg var selv veldig spent på hvordan dette skulle bli ettersom jeg aldri har fått en slik behandling. Etter litt frem og tilbake klarte jeg sammen med Google maps å finne veien frem til salongen, er så lost i Oslo hvis jeg ikke er på Karl Johan, Sørenga eller Bogstadveien haha. Der var det en utrolig hyggelig dame som møtte meg ved resepsjonen (kan vel ikke kalle det for en disk når det er i en salong?). Jeg var litt tidlig ute så hun var veldig hyggelig å snakke med, hun fortalte meg litt om inngrepet, hvordan det foregår, hvor lang tid det tar, eventuelle bivirkninger osv. Jeg kan si at jeg aldri har følt meg så godt tatt vare på hos noen andre, hun var veldig flink og hyggelig. Etter en liten stund var det klart for meg og hun tok meg med inn på rommet, der forklarte hun meg litt mer og viste meg de ulike redskapene som kom til å bli brukt. Det var en veldig fin salong og personalet virket svært profesjonelle. Hyggelig som hun var fikk jeg henne også til å ta bilder for meg til bloggen.

Jeg var litt nervøs og tror hun merket det men hun fikk meg til å føle at jeg var i svært gode hender og det var jo noe jeg også var. Så la jeg meg på sengebenken mens hun fortalte meg til hver minste detalj hva det var hun gjorde slik at jeg skulle vite hva som foregikk til enhver tid. Hvis du ser på bildet under, hvor jeg rett og slett ikke ser ut ser du at jeg har noe rare greier på tennene. Det blå er en slags beskyttelse man har mellom tennene og tannkjøttet slik at det skal bli mest mulig skånsomt for tannkjøttet. I tillegg kan du se at hun har tatt på en slags gele på tennene mine, det er selve aktiveringsgeléen som skal sette hele prosessen i gang med en gang laserstrålen treffer området.

På bildet under kan du også se at hun har slått på laseren slik at prosessen her er i gang. Jeg fikk et par beskyttelsesbriller også, det er fordi strålen er såpass kraftig at det kan være skadelig for øynene å se rett i strålen, noe det er med enhver laser. Jeg skulle etter planen ligge på benken i 40 minutter, hun fortalte meg at hun kommer til å forlate rommet med tanke på privatliv. Til tross for dette kom hun til å komme innom å sjekke om alt var bra etter 15 minutter, etter det kom hun til å komme innom etter 10 minutter og 10 minutter etter det igjen. De gangene hun kom innom sjekket hun om alt var bra med meg, om beskyttelsen, geléen og laseren lå riktig plassert med tanke på tennene mine. Jeg hadde planlagt å ta med høretelefonene mine inn slik at jeg kunne ligge å høre på musikk mens behandlingen foregikk slik at jeg ikke skulle kjede meg, tullete som jeg var klarte jeg å glemme dem. Heldigvis spilte de musikk i salongen og det var heldigvis akkurat som å høre på min egen spilleliste, noe som var utrolig greit for da gikk tiden veldig fort og jeg lå bare å slappet av på behandlingsbenken.

Da jeg omsider var ferdig med behandlingen var jeg litt øm i munnen etter å ha sittet med gommen i 40 minutter. Hun fortalte at en normal bivirkning etter en slik behandling kan være litt ising i tennene og at jeg de første dagene skulle holde meg unna mat med veldig mye farge eller syre i. Jeg merket en del til isingen men det var egentlig ikke noe stort problem, etter en time var alt borte og jeg var helt fin igjen. Det er ikke noen stor fare med tannbleking, du kan lissom spise rett etterpå og du fungerer helt fint.

Her ser du resultatet etter behandlingen min helt uredigert, det ble hvitere og jeg ble utrolig fornøyd. I tillegg fortalte hun meg at hvis jeg ikke ble helt fornøyd kunne hun sette meg opp på en time om noen uker for at tennene skal få roet seg før neste inngrep, selvfølgelig til en rabattert pris. Bildet ble også litt rart på grunn av lyset, men det ser mye bedre ut i virkeligheten!

Som du ser ble jeg også litt tørr på leppene på grunn av varmen fra laseren, men det er bare å ta på litt lepomade så er det borte!

Behandlingen koster egentlig 4700,- men hvis du bestiller time hos dem HER og velger Beauty House Pilestredet kan du nå, ut mars få behandlingen for kun 1000,-. Som jeg har nevnt lenger opp er dette IKKE noen form for sponsing, men i og med at jeg er såpass fornøyd med både resultat, profesjonalitet og fremgangsmåte hos dem velger jeg selv å fronte behandlingen hos dem. Jeg er utrolig fornøyd og kommer definitivt tilbake, kanskje jeg til og med bytter salong slik at jeg bare bruker Beauty House en stund, hvem vet?

 

Har du tatt noen form for behandling/inngrep for å fikse litt på et eller annet?

 

2 kommentarer
    1. Det ble veldig fint! Har gjort det selv et par ganger, første gangen blir det som du skriver bittelitt rart men andre gangen tar tennene det ordentlig i seg og resultatet blir perfekt! skriv gjerne om neste gang du er der også!
      Ha en fin dag videre!:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg