BOWL

Hei igjen!

Ah dette er en deilig, jeg våknet opp til den sola utenfor vinduet mitt, et par centimeter med og blå himmel, kan det virkelig bli bedre enn dette? Det tror jeg nok ikke, perm fra militæret er deilig. Jeg våknet rundt 12 tiden og bare lå i senga og slappet av, snappet med folk og hørte på musikk, slik jeg alltid gjør når jeg våkner før jeg står opp. Da jeg sto opp begynte jeg dagen med en gang med mattematikk, siden jeg er i militæret benytter jeg sjansen til å ta opp tre ulike fag. Dette er ikke fag jeg vil ha bedre karakter i, men fag jeg faktisk aldri har hatt. Jeg tar matte S1+S2 og økonomistyring. Jeg har kommet inn på bachelor i økonomi og ledelse, derfor ønsker jeg selv å ta opp økonomistyring ettersom det er et fag jeg aldri fikk ha på vgs pga for liten etterspørsel.

Så etter planen skal jeg opp i eksamen allerede i mai, å jeg gruer meg. Jeg føler meg ikke klar i det hele tatt og tanken på at det bare er litt mer enn en måned freaker meg ut, jeg begynte først for noen uker siden pga jeg måtte vente til jeg kom til Gardermoen militære flyplass hvor jeg tjenestegjør siste delen av rekrutten min. Så jeg fikk vell begynt i februar tror jeg det var, aaaltfor liten tid spør du meg altså.

Men nå må jeg stikke på badet og gjøre meg klar, jeg skal på Napoli nå snart (det er et spisested her jeg bor) og deretter skal jeg faktisk på bowling. Var der for ikke så lenge siden med noen andre venner og fant ut at jeg var litt bedre enn jeg trodde selv. Vi får se hvordan det går.

Jeg skjønner forresten ikke hvorfor bildene blir så uklare med en gang jeg laster dem opp her, hvis det ikke fikser seg får jeg bare kjøpe et nytt kamera!

Dere får ha en fin dag kjære lesere!

 

Har du noen gang tatt opp fag?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg