Trondheim X Friends

Hei igjen dere!

Akkurat nå sitter jeg på vakt og tenker at det kunne vært en fin stund å lage et nytt blogginnlegg. Derfor tenkte jeg å vise dere litt av mitt tidligere opphold i Trondheim, under slutten av permen min fra militæret. Jeg tilbragte den første delen av permen min hjemme i Sandnessjøen, der hadde jeg det veldig koselig og var med venner store deler av tiden. Vi hadde også en farvelfest for en venninne av meg som skulle inn i militæret ikke langt unna der jeg selv er å tjenestegjør. Så nå kan jeg og hun møtes enda oftere og finne på veldig mye sammen, dette gleder jeg med utrolig mye til.

Men tilbake til poenget, jeg tilbrakte den siste helgen min i Trondheim hvor jeg har flere venner fra videregående som studerer. Jeg bruker å være en del hos vennene mine i Trondheim fordi vi er veldig gode og nære venner og vi har det alltid morsomt når vi er sammen. På fredagen skulle vi egentlig bare ha en koselig vennekveld med spill og slike ting, men det endte selvfølgelig med at vi stakk ut på vors og endte opp på byen. Det var også utrolig koselig og vi gjorde så mye gøy. På lørdagen var vi også på en fest vi hadde planlagt å dra på på forhånd, det var fordi det var en bursdagsfeiring for en venn av venninnene mine. Den festen ble også veldig bra og jeg ble kjent med veldig mange nye mennesker og hadde en utrolig fin kveld her også.

Tidligere samme dag hadde den ene av venninnen mine luften ideen om å selv lage en blogg for å dele tanker og bilder fra livet sitt. Dette syntes jeg var en utrolig god ide så jeg tok initiativ til å hjelpe henne med blant annet å finne og tilpasse et design til bloggen ettersom det er noe jeg har blitt flink til etter et par år med bloggingen. Vi holdt på i et par timer og resultatet ble utrolig bra, kanskje jeg linker til bloggen hennes her inne om dere har lyst til det! Anbefales!

Vi hadde også en liten phototshoot i Trondheim som jeg har tenkt til å dele med dere. Håper dere liker bildene. Vi hadde det utrolig morsomt når vi tok bilder, i begynnelsen var det litt kleint og hver gang en person gikk forbi oss frika vi ut og begynte nesten å hjemme oss haha. Etter et par timer ble vi alle så komfortable foran kameraet at til slutt posa vi og var helt inn i gamet selv om at folk sto å så på oss, det var til og med en gjeng med gutter som gikk forbi og bare sa helt random at “bildene blir utrolig fine” og vi lo oss ihjel og bare kjørte på enda mer. Sykt morsomt!
Bukse // Cheap monday       Boots // GANT      Genser // GANT       Vest // GANT       Skjerf // Louis Vuitton

 

Ønsker dere å ha flere slike “outfits”-innlegg?
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg