Hvitt, hvitere, hvitest

Hei igjen!

Nå sitter jeg hjemme i stua mi i det kalde nord og gjør mattelekser, er eksamen om ikke lenge så jeg stresser som aldri før. Jeg fikk perm fra militæret fredags morgen og dro inn til Oslo med en gang jeg hadde muligheten. Der hadde jeg nemlig booket meg enda en ny time hos en salong jeg besøkte for første gang for noen uker siden, nemlig Beauty House Oslo Pilestredet. Det er en skjønnhetssalong som jeg tidligere har skrevet om her inne, jeg er superfornøyd med dette stedet og det er grunnen til at jeg dro tilbake.

Som noen av dere sikkert vet var jeg der sist gang for å bleke tennene mine og det resulterte i et innlegg du kan lese HER!. Hun som hjalp meg sist gang var veldig hyggelig og jeg følte meg svært godt ivaretatt. Jeg bestemte meg for å dra til salongen igjen for å få enda litt hvitere tenner enn det jeg fikk sist. Ikke misforstå, jeg var utrolig fornøyd etter sist gang men det kan alltid bli bedre vet du. Akkurat som sist ble jeg møtt av svært hyggelige og profesjonelle behandlere, heldig som jeg var fikk jeg den samme behandleren som sist, Tina. Tina er en utrolig flink jente og hun er svært opptatt av at du som kunde vet hva som skjer i enhver tid og føler deg trygg og ivaretatt. 

Hun fortalte litt mer om prosessen og hvordan det vil være å ta den for andre gang, jeg er utrolig glad for å ha en slik profesjonell behandler når jeg tar ulike behandlinger. Som sist kom hun også jevnlig og sjekket at alt så bra ut og om jeg trengte noe. Siden jeg tidligere har tatt denne behandlingen før ieg visste hva jeg gikk til var jeg såpass rolig og avslappet hos dem at jeg tror jeg sovnet av noen sekunder. Jeg skvatt nemlig bittelitt av pipingen fra maskinen da den var ferdig. Jeg fikk vann for å skylle bort geleen på tennene og vipps, så var enda hvitere enn sist gang. Jeg kunne nesten ikke tro at det var mulig men det klarte de.

Tina fortalte meg forresten at noen av dere blogglesere hadde kommet innom deres salong for å ta tannbleking etter å ha lest hva jeg har skrevet. Det var utrolig hyggelig å høre og jeg håper at dere som jeg ble utrolig fornøyde. Nå kan du bestille en time hos Beauty House Pilestredet på mail eller telefon og oppgi “ALEJAK” som referanse. Så skal du se at du blir fornøyd!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Har du lyst på en slik behandling?

 

2 kommentarer

Siste innlegg