VLOG / Har du noen gang tenkt deg til Trænafestivalen?

Hei igjen dere!

Nå når jeg publiserte videobloggen min igår tenkte jeg at det hadde vært koselig å legge ut videobloggen min fra Trænafestivalen med en gang. For dere som ikke vet hva Trænafestivalen er så er det en festival på en øy som heter Træna (No shit!!) som ligger i Nord-Norge. At det ligger i Nord-Norge sier alt, det er en nydelig festival med nydelig natur, mennesker, musikk og stemning. 

(Bilde lånt fra visittranea.no)
På bildet over ser du et bilde av øya Træna, det er en relativt liten øy men den har likevell mye å by på. Jeg liker Træna best under festivalperioden. I år dro jeg med 2 av mine beste venninner og vi var innstilt på gode opplevelser, drikke og minner for livet. Vi var utrolig heldige med nesten alle dagene, det var sol og skyfri himmel store deler av oppholdet og det gjorde jo teltopplevelsen mye bedre enn hva den ville blitt med regn hver dag.

Vi fikk med oss artister som Sushi X Kobe, Linda Vidala, Julie Bergan, Aurora, Hkeem og Arif. Jeg angrer aldri på de gangene jeg reiser ut til Træna for å delta på festivalen, detter er mitt andre år på rad og jeg kommer nok i alle år fremover. Under videobloggen kommer det litt bildedryss!!

Håper dere liker det!!

Processed with VSCO with a5 preset

Men helt ærlig, jeg har lest ulike artikler i år som da omhandler Trænafestivalen. Jeg må si at jeg blir direkte lei meg og skuffet når noen velger å gå til VG og publisere deres dårlige opplevelse fra Træna. For å si det slik, det er svært svært få som er misfornøyd med Træna. Altså hva er mulig å ikke like ved Træna? Jeg skjønner det kanskje når du kommer med en innstilling om at det skal være som Palmesus eller Findings, nettop fordi Trænafestivalen er noe særegent og spesielt. Det finnes ingenting som det, du har naturen, mennesker uten fordommer, god musikk, god stemning, drikke i glasset og nydelig vær. Hva mer krever du?? Ta en titt HER for å lese om en som har hatt like godt inntrykk av Træna som de fleste 😉

 

Har du noen gang vært på Trænafestivalen? Kommer du til å dra?

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg