NEW UPDATE

Hei igjen dere!

Da er jeg endelig tilbake, takk og lov. Nå er det veldig mye som har skjedd siden sist (som vanlig) så jeg skal holde dere oppdatert fremover. Jeg er ferdig i militæret nå (både bra og trist) så jeg kan endelig begynne å skrive om hva jeg faktisk gjør om dagene, noe jeg ikke kunne gjøre da grunnet stillingen min. Men nå har jeg visst endt opp i Hønefoss av alle steder i landet, jeg har bodd her nå i 3-4 uker og trives overraskende nok med det. Hva jeg gjør her og slikt vil jeg nok skrive om i et helt annet innlegg slik at det ikke blir for mye på en gang.

Herregud jeg er så ivrig på tastaturet nå og har bare lyst til å fortelle dere alt med en gang, men jeg må bare klare å holde meg også skal jeg nok klare å holde dere oppdatert ca hver dag om hva som skjer. Siden jeg nesten nettopp har flyttet inn i Hønefoss kan det nok hende at det kommer en liten “apartment tour” hvis dere ønsker det. Jeg lover at allerede imorgen kommer det et innlegg om nye innkjøp og slike ting ettersom jeg har måttet kjøpe helt nye møbler til blant annet rommet mitt. Jeg var blant annet innom byen idag og har kjøpt inn masse nydelig til rommet mitt som jeg gleder meg til å vise til dere.

Nå skal jeg lage meg noe godt å spise for så å begynne med litt skolearbeid før jeg setter blikket mot sentrum og enda et jobbintervju?!?

Håper alle dere både gamle og nye lesere ønsker å følge med på bloggen min i tiden fremover og jeg håper dere syns det er verdt det. Takk forresten til alle dere som har tittet innom bloggen min støtt og stadig hver dag iløpet av det siste året enda jeg har blogget ekstremt lite. Dere holder meg motiverte ♥

 

Har du noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Og kommer du til å følge med her inne?

 

11 kommentarer

Siste innlegg