New interior

Hei igjen dere!

Akkurat nå sitter jeg på bussen og er snart fremme i Oslo. Jeg har en avtale med noen venner jeg var i førstegangstjenesten med om å møtes hele helgen og bo på ulike hoteller (Idag blir det Continental som skal være ved Stortinget). Jeg gleder meg utrolig mye til å se dem igjen ettersom det nesten er 1 år siden jeg så noen av dem!!!

Som jeg nevnte igår til dere skulle jeg vise dere litt av de nye tingene jeg har kjøpt til leiligheten hvor jeg bor, ettersom jeg har flyttet helt til Hønefoss. Leiligheten var ikke møbelert i det hele tatt da man flyttet inn så alt måtte jeg kjøpe helt nytt. Heldig for meg har de ganske godt utvalg av interiør til ikke å være verdens navle, men det er utrolig hvor mye fint de har her. Jeg har bare blitt helt vill på interiørdelen og har svidd av aaaltfor mange penger på interiør, ikke så lurt når man er student. Men her skal jeg vise dere noen bilder av noe av interiøret jeg har kjøpt (hovedsakelig til rommet mitt).

Jeg har blitt helt forelsket i rommet og digger alt jeg har kjøpt inn. Har egentlig ikke tenkt på en spesiell stil da jeg kjøpte inn tingene men fant straks ut at det er en moderne, stilren stil som visst er min favoritt. Og hvis dere skulle lure, nei, stolen er ikke ødelagt eller har kutt i seg. Det er faktisk velur (velvet-aktig stoff) som altså former seg etter om jeg stryker på den i “rett/gal” retning, elsker den. Min favoritt må nok uansett bli det store fantastiske speilet jeg kjøpte, jeg bare visste at det, det skulle jeg ha uansett hva haha.

Beklager litt uklare bilder, men jeg bruker den gamle speilrefleksen min som ikke er helt optimal lengre til mitt bruk. Jeg er ute etter et nytt speilreflekskamera og har sett veldig mye på Canon EOS 70D ettersom det tydeligvis skal være veldig bra både til bilder og vlogg. Har du prøvd det kameraet? Er det bra? Eller kan du anbefale et annet kamera som passer til blogg og vlogg?

 

Hva er din favoritt? Hvilken stil liker du best?

 

4 kommentarer

Siste innlegg