Continental

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet inn på det andre hotellrommet jeg har denne helgen. Jeg trengte litt fri fra skolen og Hønefoss for å komme tilbake til “gamle vaner”, så dette er perfekt for meg. Vell, det første rommet jeg hadde leide jeg med en kompis jeg ble kjent med i militæret, veldig hyggelig gutt som alltid er hyggelig å finne på noe med. Vi hadde leid hotellrom på Hotel Continental som er et hotell rett ved Nationalteateret. Jeg visste ikke engang om dette hotellet og i mitt hode er et av de mest fancy hotellene i Oslo, Plaza, men nå har jeg altså fått et nytt favoritthotell. Servicen var fantastisk, rommet var nydelig og jeg fikk skikkelig New York følelse av det hotellet der. Slenger med noen bilder under slik at dere får se.

Anyway, hovedgrunnen med denne hotellhelgen var å møte venner fra militæret og finne på noe koselig med dem. Da jeg og kompisen min Henrik hadde kommet oss til rette på rommet inviterte vi over 3 venniner fra militæret. Vi vorset der, koste oss og mimret tilbake til militæret, facetimet mange av de fra rekrutten som ikke var der, hadde drikkelek og slike ting. Det var en utrolig koselig kveld og jeg ble bare så glad av å være sammen med de og kjente først der og da hvor mye jeg egentlig har savnet disse menneskene. Etterhvert når vi ikke hadde mer igjen å drikke dro vi ut på utestedet Lawo, der ble det også god stemning og vi ble kjent med nye hyggelige folk.

Så det hotellrommet jeg er i nå har jeg leid sammen med en venninne som heter Maria (som også var med igår). Men jeg må stikke nå, skal snart møte en venninne fra hjembyen min som er i oslo i helgen! Vi snakkes og følg gjerne med her fremover! Jeg holder på å planlegge noe jeg vet dere vil like!!!

 

Har du bodd på Continental? Er ikke det bare fantastisk med avslappningshelger?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg