Anmeldelse

Hei igjen dere!

Nå er det en liten stund siden sist igjen og det er så utrolig mye jeg må gjøre. Som jeg nevnte for dere er jeg ferdig i militæret og har begynt på skole (noe som tar en del tid), i tillegg til at jeg har fått meg jobb ved studiene som også tar en del av fritiden min. Har også hatt noen innspillingsjobber, noe som har begynt å komme ut allerede hvor jeg får fine tilbakemeldinger fra venner og bekjente.

Jeg som så utrolig mange av dere har vel hørt og vet hvem Cezinando er? Han er jo en utrolig flink artist som tilsynelatende er seg selv 100% og ikke skammer seg over det. Han kom ut med et nytt album for bare et par dager siden og jeg er rett og slett forelsket i det. Jeg har sett på VG og lignende at han har fått svært gode anmeldelser og jeg tenkte bare jeg skulle skrive litt om albumet selv. Personlig har jeg aldri skrevet en anmeldelse eller liknende før så dette kan bli interessant. Jeg sitter å hører på det akkurat nå og det er så utrolig mange fine følelser som formidles i musikken hans, han er en av de få artistene som virkelig får meg til å fokusere like mye på tekst som på melodi. Han tar virkelig opp realistiske problemer og erfaringer med at ikke alle er som alle og at alle opplever feks ting som oppvekst, kjærlighet, følelser osv helt ulikt.

Sangene hans går rett inn i meg og en god del andre og skaper en reaksjon i en positiv retning, personlig elsker jeg at han tar opp ting som dette som kan ses på som litt tabu i dagens samfunn. Og da tenker jeg på hvorvidt gutter i dette samfunnet tør å snakke om og vise følelser, han selv synger om at han både trenger noen, at han gråter, at barndommen var angstfylt og litt problematisk. Disse psykiske temaene elsker jeg at han tar opp for å være med å bryte ned de ulike kjønnsnormene som finnes i samfunnet med tanke på følelser og mer. Det er ikke bare i følelsesmomentet han bryter med normene men hele fremtredenen hans er helt særegen og fri. Derfor synes jeg også Cezinando er et godt forbilde som formidler ting som det er og ikke legger silketepper over sannheten.

Alt i alt har han enda en gang skapt noe helt eget, unikt og dypt. Cezinando er en artist med en lysende fremtid og fin innflytelse, jeg gleder meg virkelig til å se/høre det neste som kommer fra ham!!

Min personlige favoritt fra albumet hans er nødt til å bli sangen “Ingenting blir det samme men samme for meg”, elsker den sterke melodien, dype teksten og alt!

 

 

Hvilken sang liker du best fra det nye albumet til Cezinando? Hva synes du om ham?

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg