Halloween MakeUp + Video

Hei igjen dere!

I dag er det jo halloween, derfor feiret jeg sammen med vennene mine halloween på lørdagen for å kose oss. Det var egentlig veldig stressende fordi jeg hadde vært hjemme i nord-Norge nesten hele uken pga fri fra skolen, i tillegg til det kom jeg frem til Hønefoss 2-3 timer før vorset jeg skulle på startet. Da jeg kom inn i leiligheten var det bare å rydde ut fra baggene og kofferten jeg hadde med meg på reisen for å finne alt jeg hadde med for å ha på meg. Da jeg endelig var ferdig var det fortsatt en time til jeg skulle på vorset, til tross for dette hadde de jeg bor med begynt å vorse med sine venner i leiligheten vår. Dermed bestemte jeg meg for å bli igjen til 9 selv om det egentlige vorset jeg skulle på startet klokken 8. 

Det ble en svært vellykket kveld selv om det ble noen komplikasjoner jeg ikke orker å skrive om her på bloggen, men alt i alt veldig bra. Jeg tenkte i denne sammenheng siden Halloween dagen først er idag, å legge ut en video og bilde av hvordan jeg var kledd ut. Dette fordi jeg selv var fornøyd og fordi jeg håper dere kan få inspirasjon til hva dere skal ha på dere idag (hvis noen av dere lesere går Halloween).

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har nylig investert i et Canon EOS 70D kamera nettop for å begynne å videoblogge ordentlig, i tillegg venter jeg på et “ringlys” og en mikrofon tilpasset til video. Jeg håpe dere følger med mer her og kom gjerne med forslag til hva dere vil fremtidige videoer skal handle om.

 

Hva vil du se i min neste video? Hva synes du om denne looken?

2 kommentarer

Siste innlegg