Konsert med Lipa

Hei igjen dere!

Ikke den helgen som var nå men helgen før der var jeg på konsert med en av bestevenninne mine, det var egentlig en bursdagsgave til henne at vi sammen skulle dra på denne konserten hvor Dua Lisa skulle opptre på Rockefeller. Selv hadde ingen av oss vært på Rockefeller før, men herregud det er egentlig et ganske bra konsertlokale. Arrangementet var utsolgt og vi kom oss ganske langt frem i begynnelsen, etterhvert ble vi tomme for drikke og måtte bak til barene for påfyll noe vi tenkte var krise. Til tross for dette endte vi deretter ganske langt bak men det var ikke krise i det hele tatt, vanligvis på konserter feks på Telenor arena og slike ting er det helt rolig bakerst fordi der går hovedsakelig de som ikke liker all aktiviteten lengre frem. På denne konserten derimot var det liv overalt, folk danset og koste seg uansett hvor langt bak de var. Vi endte opp nesten helt bakerst i etasje en men samtidig var scenen så nært at vi ikke hadde noen problemer med å hverken se henne eller få den ordentlige konsertopplevelsen.

Dua Lipa er en fantastisk artist som vet hvordan hun skal holde tempen oppe 100%, hun danset som bare det, fikk publikum med seg på ulike opplegg og var helt fantastisk! Til og med de som varmet opp for henne som var Off Bloom var syyykt flinke og lagde svært god stemning hos publikum, heldigvis hadde jeg hørt dem før og kunne flere av sangene dems. Legger med noen bilder fra konserten, beklager dårlig kvalitet forresten men det er tatt med iPhonen 6en siden jeg da ikke hadde X + at det var svært mørkt i lokalet!

 

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg hovedsakelig har hørt kun de “virale” sangene til Dua Lipa som Scared to be lonely, New rules, Blow your mind, No Lie, Hotter than hell, Last dance, Be the one osv. Men etter denne konserten fikk jeg virkelig hørt ordentlig på alle sangene hennes og mange av de som ikke “alle” har hørt er jo helt fantastiske!! Selv ble disse sangene under mine desidert nye favoritter etter de nevnte over:

 

 

Var du på konserten med hun? Eller skulle du ønske, men ikke kunne?

3 kommentarer

Siste innlegg