New in

Hei igjen dere!

For ikke så altfor lenge siden blogget jeg om at jeg hadde kjøpt meg et helt nytt Canon EOS 70D her i Hønefoss, jeg skrev også om hvor fornøyd jeg var med det osv. Nå har det nemlig hendt seg at jeg har fått meg et Canon EOS 80D, ikke misforstå, jeg er utrooolig fornøyd med 70D også. Greia er at jeg så på både 70D og 80D i butikken og klarte ikke bestemme meg, det endte med at jeg hadde lest mest om 70Den og derfor tok jeg den. Etter et par dager hadde jeg gjort litt mer research og vært i kontakt med Canon selv, det resulterte som du ser i at jeg skaffet meg et helt nytt Canon EOS 80D nå.

Det var det kameraet jeg brukte til å lage vloggen om IPhone Xen som du kan se HER! Jeg er utrolig fornøyd med denne selv om at 70D er svært lik denne, det eneste er at 80D er en nyere modell og “storebroren” ifølge Canon selv + at den hadde litt flere spesifikasjoner som var relevante for meg. Som sagt jeg er utrolig fornøyd, det tar superbra bilder, utrolige gode videomuligheter og muligheter generelt med tilkobling med alt av WiFi, iPhone, iMac og Mac.

Per dags dato hvis jeg skulle anbefale et kamera for dere lesere ville jeg anbefalt Canon EOS 80D på det sterkeste, ja det er selvfølgelig dyrt men det er en helt rå investering som holder lenge og som man ikke kommer til å angre på.

I tillegg til dette har jeg noe mer av nye innkjøp jeg skal vise dere her inne på bloggen om ikke lenge. Nå må jeg dessverre løpe for å komme meg på jobb etter Bedriftsøkonomi timen idag. Håper dere får en fin dag videre!

 

 

Har du prøvd dette kameraet eller 70D før? Hvilket kamera bruker du?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg