RØDE

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg i en leilighet på barcode i Oslo og blogger/jobber med skole. Det er ikke lenge til min første eksamen nå så jeg stresser veeldig mye! Grunnen til at jeg valgte å dra til Oslo nå i denne stressende perioden er at en av mine beste venner nettop har fylt 20 og vi kan dermed endelig dra ut sammen. 20 år MÅ jo bare feires!!

Anyways, flere av dere har vist interesse for hvilke ting jeg bruker når jeg tar opp videobloggene mine, først og fremst bruker jeg jo den nye Canon EOS 80D-en min til å ta video. Ved siden av det har jeg jo også som tidligere nevnt investert i et såkalt “Diva ring light”, dette er en stor lyssirkel som står på et stativ man kan ha kamera på. Jeg har enda ikke fått prøvd det siden det enda ikke har kommet i posten, men jeg har sett andre bloggere/youtubere bruke det og deres videoer blir veeeldig bra. I tillegg til dette merket jeg da jeg laget “Halloween looken” min at mikrofonen på kameraet kunne vært bedre til videoblogging i støyete rom i tillegg til at jeg snakket litt lavt. Dermed bestemte jeg med for å kjøpe en Røde Rycote videomic ettersom jeg har sett at svært mange bloggere/youtubere bruker disse også, jeg kan si med en gang at rycote-modellen er fantastisk! Den brukte jeg til å filme iPhone X videoen min og lyden ble utrolig bra og den filtrerte ut alle lyder som ikke skulle være med. Alt i alt er dette noe jeg er svært fornøyd med.

Det at jeg ikke har fått ringlyset mitt enda er det en av faktorene til at jeg sjeldent kan lage videoblogger, dette fordi jeg begynner tidlig på skolen og jobber flere dager i uka til sent på kvelden, og da er jo alt det naturlige blå lyset borte. Personlig er jeg ikke så fan av å ha kunstig taklys på videoene mine ettersom jeg liker hvite pene bakgrunner og blogger.

Gleder meg til å få ringlyset og vise det frem til dere!

 

Hvordan skal du tilbringe helgen din?

2 kommentarer

Siste innlegg