Barcode

Hei igjen!

Som jeg fortalte dere bodde jeg på Barcode nå når jeg var i Oslo, på søndagen etter bursdagsfeiringen var det så utrolig fint vær. Dermed fikk jeg hun venninnen jeg reiste med til Oslo til å komme over til leiligheten ganske tidlig på dagen for å ta noen bilder, heldig som jeg er blir jeg aldri hangover!! Så, hun kom ganske tidlig, deretter skiftet vi gjorde klar kameraet og maccen og stakk opp til toppetasjen av bygget for å ta noen bilder der oppe. Det er en syk utsikt der som jeg unner alle. Spesielt på natten er det helt fantastisk å stå på taket, se alle lysene og utsikten over Oslo-fjorden og hele Tigerstaden generelt.

Nå er det utrolig lenge siden sist gang jeg hadde et outfit innlegg for dere og jeg håper virkelig at dere liker det. Jeg pleide å ha masse slike før, men av ulike årsaker har jeg de to siste årene bare unngått å ta så sykt mye bilder av meg selv og poste det her inne.

Nå føler jeg meg mye bedre enn jeg gjorde da og håper jeg kommer til å fortsette i den positive retningen jeg er i nå, jeg er så motivert til å blogge mer aktivt og mer seriøst enn noen gang. Som dere har fått med dere har jeg laget flere videoer, blitt mer aktiv med innlegg, skaffet bedre kameraer, mikrofoner, stativ og generelt sett det meste. I tillegg har jeg masse lite brukte klær i skapet som heller ikke har blitt vist her, så det er bare å glede dere!!

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with x6 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with x6 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Sko // Nike     Bukse // Samsøe     Belte // Gucci     Tskjorte // Burberry     Jakke // Zara

 

Nå skal jeg atter en gang lese mer til eksamenen min som er om 2 DAGER!!!! Så skal jeg også på jobb senere fra 5 til 8, tror det kan bli tungt i denne perioden siden jeg la meg først i 3 tiden pga lesing til eksamen, haha.

Menmen, håper dere fortsetter å følge meg her inne og jeg er så glad for alle positive tilbakemeldinger jeg får fra dere her på bloggen, private meldinger og generelt sett i virkeligheten. Dere holder meg motivert ♥♥

 

Ønsker dere at jeg skal ha flere outfit-innlegg slik som før?

#outfit #gucci #barcode #reise #oslo #photoshoot

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg