Hermés cocktail party

Hei igjen dere!

Nå fra torsdag til lørdag var jeg i Oslo sammen med noen venner og har bare kost meg utrolig mye! Det hele begynte med at jeg og en venninne av meg dro til Oslo på torsdagen, dette fordi jeg for en stund siden fikk en invitasjon i posten fra den norske butikken til det franske motehuset Hermés. Det var en invitasjon til å bli med på åpningsfesten til deres nye butikk som skulle åpne dagen etter festen, heldigvis fikk jeg ta med en venn som ble venninnen min. Vi bodde i en leilighet kun 500 meter unna gaten der alle motebutikkene er, så det var perfekt for oss å ikke måtte reise så langt for å komme oss til og fra! Etter eventet dro vi ut med noen andre venner av oss som ikke var på eventet. Bildedrysset kommer lengre ned!

Tidligere på dagen var jeg i byen sammen med en venn av meg, jeg og han gikk litt rundt i butikker, julemarkedet og jeg tok i tillegg videoer til en liten vlogg som ligger nederst i innlegget, følte meg som en skikkelig turist da jeg filmet haha. Vi gikk rundt på julemarkedet mest for å se litt, men jeg fikk også kjøpt mitt aller første (husker ikke hva det heter) eple med sånn rød glasur greie på og sjokolade. Den var utrolig god men veeeldig hard haha. Vi skulle også ta pariserhjulet som står ved spikersuppa, men den var ikke i gang så det måtte vi bare droppe, i stedet dro vi på Peppes og spiste verdens beste vegetarpizza!!

Den andre grunnen til at vi skulle til Oslo var at Arif & Unge Ferrari skulle ha konsert på fredagen. Da sjekket jeg inn på Saga apartments Oslo med en annen venninne, deretter dro vi på vors hos noen venner av oss. Jeg bare elsker Arif og Unge Ferrari fordi de er så flinke og har så kul og edgy stil + at de er flinke til å rappe. Det blir dårlig med bilder fra konserten både fordi det er et mørkt lokale og andre faktorer hehe.

Slik som det er på bildet under ser det aaaaltid ut når jeg pakker til et eller annet, jeg er nødt til å legge alt ut for å se hva jeg har, hva som passer med hva osv. Perfeksjonist haha

Sko // Gant     Bukse // Samdøe     Belte // Hermès     Skjorte // Ralph Lauren     Jakke // Boda Skins     Armbånd // Hermès     Skjerf // Burberry

Det var det, og jeg håper dere likte bildene og vloggen!

Følg gjerne YouTube kontoen min, der kommer det stadig flere oppdateringer!!

 

Hva gjorde du i helgen? Var du på konsert med Arif & Unge Ferrari?

7 kommentarer

Siste innlegg